Tusenvis av fisker i havet

Dating er kanskje ikke hva du trodde du skulle lese om i denne bloggen, men som du vet så fins det tusenvis av fisker i havet. Fisker som lurer under overflaten og som lever i en helt annen verden. Men det er noe med fisking og dating som er likt. Det handler om å få napp. Muligens er man kanskje ikke den sosiale fyren som har lett for det, en som heller ser verdien i å myse utover havet en stille morgen.

Men damer liker også fred og ro, spesielt når det er sammen med den de er glad i. Så egentlig handler kjærligheten bare om å ha tålmodighet og ha tro på seg selv.

Hvordan få drømmedama?

Kanskje handler det litt om å gi mer av seg selv. Og det betyr ikke at du skal være noen andre enn du er. Bare gi mer av det som er deg. Det kan være at du er en klovn som liker å kle deg ut. Med fargesprakende halloweensminke kan du forføre den utvalgte. Hintet vårt ligger i at du kanskje må ut på livet, på en fest eller et Halloween-party.

Men hovedpoenget er å vise henne hva du liker å holde på med. Enten det er sminke eller fiske, så vil hun åpne seg om du er den rette. Det vil hun tørre om du åpner deg for henne. Ikke enkelt dette med kjærlighet, men sant og visst den største bragden i ditt liv. Selv en kjempelaks på kroken vil ikke kunne måle seg.

Glade klovner gråter også

Det å kunne være seg selv handler også om å vise fram de dystre sidene. Kanskje er man melankolsk i blant eller man har et sprudlende humør. Denne kjemien er viktig å vise hverandre fordi den gjør oss trygge på den andre.

Glade mennesker har også behov for å gråte og være nedfor. Slik er livet og tilværelsen. Kanskje det er da du tar med deg fiskestanga en tidlig morgen og lar duppen ligge i vannet slik at du kan filosofere og reflektere over livet. Over hendelsene og vendingene som har gjort deg til den personen du er.

Farg livet ditt rosenrødt

Det er ikke tid å miste ikke tid å kaste bort. Gjør det som gjør deg glad og ikke la andre bestemme hva du skal finne på. Det kan skade deg mer enn du aner. Det som er litt dumt at det ofte er personer som står deg nært som begrenser deg, fordi det ikke passer seg eller passer dem. Men om du er en som vil sminke deg som en abbor til Halloween, så skal du gjøre nettopp det!