Fiskemiddager som barna elsker

Fisk er sunt og godt, men ikke alle barn er like begeistret for å spise det. Hvis du vil gjøre fiskemiddagene mer spennende og morsomme for de små, har vi noen tips til deg. Her er noen ideer til hvordan du kan lage fiskemiddager som barna elsker, og som også passer til din stil og smak.

Kle dere i mærkeklær til barn fra kidsbrandstore

Hvis du vil gi fiskemiddagene et ekstra løft, kan du også kle dere i mærkeklær til barn fra kidsbrandstore.no. Der finner du klær fra mange kjente merker som Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi’s og Calvin Klein. Klærne er av høy kvalitet og har flotte design som passer til enhver anledning. Du kan for eksempel velge en fin skjorte eller kjole til deg selv, og en kul t-skjorte eller genser til barnet ditt.

Fiskemiddager trenger ikke å være kjedelige eller vanskelige å lage. Med litt kreativitet og inspirasjon kan du lage fiskemiddager som både du og barna elsker. Og med mærkeklær til barn fra kidsbrandstore.no kan dere se bra ut samtidig.

Bruk fargerike og friske ingredienser

En måte å gjøre fiskemiddagene mer innbydende på er å bruke fargerike og friske ingredienser som grønnsaker, frukt, urter og krydder. Du kan for eksempel lage en regnbuefisksalat med laks, mango, avokado, paprika og spinat. Eller du kan lage en fiskegrateng med brokkoli, gulrot, ostesaus og potetmos. Farger stimulerer sansene og øker appetitten.

Lag mat sammen med barna

En annen måte å gjøre fiskemiddagene mer underholdende på er å la barna være med på å lage maten. Du kan for eksempel la dem velge hvilken type fisk de vil ha, eller la dem skjære opp grønnsakene eller røre i sausen. Det er både hyggelig og lærerikt å lage mat sammen med barna. De får også mer eierskap til maten de spiser.