Når fiskelykken glimrer med sitt fravær

Du kjenner sikkert til det: du er på fisketur og klar til å hale inn storørreten og rigget deg til med bål og greier. Og du fisker… og fisker… men ingenting skjer. Du hadde satset alt på at du i hvert fall skulle få noen små fisk til å steke på bålet. Rødvin har du også med, men altså ingen god fiskelykke denne gangen. Da er det lurt å være føre var og ta med noe ekstramat hvis slike kjedelige ting inntreffer. Men hva skal man lage som er enkelt på en enkel fisketur, utenom fisk? Det kan jo være så mye. Her er et godt tips til deg som et lite plaster på såret til en skuffet og sulten hobbyfisker.

Ikke bare fisk

Det er så mangt man kan tilberede med bare et par enkle små panner på bålet. Utvalget er stort og det er enkelt å både ta med seg og stelle i stand når fisken ikke biter. Det å få fisk er jo bare en liten del av hele opplevelsen av å være ute i Guds frie natur, sette opp telt og kose seg med noe godt i glasset. Men så blir jo man selvsagt også sulten ut på kvelden. Her er et godt og praktisk tips om hva du kan lage som er enkelt, tar kort tid og smaker veldig godt.

Spaghetti

Spaghetti er noe de fleste er glad i. Og spaghetti er veldig enkelt å lage. Dessuten er det jo veldig holdbart da! Det beste av alt er at det tar kun ni minutter å tilberede til deg og dine kjære på tur. En enkel måte å vise dine kjære ekte italiensk kjærlighet fra verdens mest berømte pastaversjon.

Spaghetti er, som de fleste vet, italias mest kjærkomne form for pasta. Selve navnet Spaghetti har sin opprinnelse fra ordet spaghi, og dette betyr “ledningslengder”. Spaghettipastaen ble først laget helt sør i Italia. Som tillegg brukes ofte en tomatsaus, noe grønt og/eller (om du skulle være så heldig) – nemlig fisk.

Barilla spaghetti – perfekt både hjemme og på tur

Ettersom dette er de aller fleste folks favorittrett kan det i tillegg også kombineres med en rekke forskjellige sauser. Barilla spaghetti med en enkel tomatsaus, du velger selv om du vil tilsette kjøtt eller noe grønt. Og som nevnt, hvis du skulle være så heldig og dra inn noen fisk, ja, så har du alt du trenger. Det skal være enkelt med spagetti, det er halve poenget. Og ettersom den kun trenger å koke i ni minutter er dette perfekt mat enten du befinner deg på fjelltur, ved sjøen eller hjemme. I en travel hverdag er dette et supert alternativ når du har dårlig tid, men samtidig vil ha noe godt. Og hvilket barn liker vel ikke spagetti med tomatsaus?

Men skitt fiske da!