Gode trådløse hodetelefoner til fisketuren

Skal du på fisketur? Det gir en ro i sinn og sjel i det å komme seg vekk fra hverdagens stress og mas og komme seg ut i naturen til et fiskevann, eller ta båten ut på sjøen og prøve fiskelykken. Er du samtidig glad i musikk? Hvorfor ikke ta med deg favorittmusikken din med på fisketur? Men det kan være irriterende med ledninger som surrer seg sammen eller rett og slett ikke virker. Da bør du heller prøve et sett med trådløse øretelefoner fra Teknikkdeler. Bli med oss videre og vi skal i denne artikkelen gi deg en rask innføring i noen av øretelefonene som du kan ta med deg neste gang du skal på fisketur og hale inn storfangsten.

SiGN – trådløse hodetelefoner for den aktive fiskeren

Det kjente varemerket SiGN har nå lansert deres nyeste bluetooth trådløse hodetelefoner og som du får til en rimelig pris. Dette betyr at du som er på fisketur har større bevegelsesfrihet når du kaster med stang. Du unngår dermed at snøret setter seg fast i ledningene fra øretelefonene og har helt frie hender. Koble øretelefonene til via Bluetooth til mobilen din og du kan bruke mp3-spilleren eller høre på radio.

Disse øretelefonene har en usedvanlig lang batterilevetid. Dette passer jo perfekt for den tålmodige fiskeren som bruker mye tid på sin favoritthobby, nemlig å fiske. Prisen er det heller ikke noe å si på.

Nyeste Apple AirPods Pro

Den nye Apple AirPods Pro-modellen byr på en helt ny teknologi det ikke kan la seg skimte av. Her får du aktiv støyreduksjon og suveren lyd med enda bedre passform og et nytt, hipt design.

Fisketur med musikk

Det er en fin kombinasjon å kaste med stang og samtidig ha favorittmusikken på øret. Stenge alle andre lyder ute en stund og bare drømme deg vekk. Rene balsamen for sjelen. Eller kanskje du vil høre på nyhetene mens du fisker. Uansett, ta med deg et par trådløse øretelefoner på neste fisketuren og du får deg en kombinert opplevelse du sent kommer til å glemme.

Sjekk ut disse trådløse øretelefonene selv og ta med deg et par neste gang du prøver fiskelykken eller bare skal gå deg en tur i skog og mark.