Ferskvannsfiske i sommerferien

Noen foretrekker å fiske til havs, andre i innsjøer og elver. De er to vidt forskjellige måter og fiske på, det er noe alle kan være enige i. Fiske i elver og innsjøer er mer preget av sport og konkurranse enn havfiske, så lenge man snakker om fiske i fritiden og ikke som yrke. Mens tidlig vår er tiden for havfiske, er sommeren tiden for ferskvannsfiske.

I Sør-Norge er vårvarmen allerede kommet, og i Nord-Norge er det ikke lenge igjen før man kan bytte ut isfiske med vanlig fiske! Siden sommerferien etter alt å dømme må tilbringes i hjemlandet, er tiden inne for å endelig bygge den hytta til fjells du har drømt om. Med en liten hytte til fjells eller hvor enn du liker å fiske, kan turene bli enda bedre.

En fiskerhytte kan værer enkel, billig og spartansk, eller stor og komfortabel. I alle tilfeller bør hytta være billig og miljøvennlig i drift. Ren strøm kan skaffes gjennom https://tibber.com/no/ som også tilbyr tjenester innen solcellepanel. Hvilken stil du ønsker at hytte skal være i, kommer bare an på egne ønsker, budsjett, og om du kommer til å bruke den sammen med partner og barn, alene, eller med venner som deler din interesse. Å bygge hytta selv eller i fellesskap, er i seg selv et givende prosjekt. Det krever en del kompetanse, men med god nok tid kan alt læres.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *