Ferskvannsfiske i sommerferien

Noen foretrekker å fiske til havs, andre i innsjøer og elver. De er to vidt forskjellige måter og fiske på, det er noe alle kan være enige i. Fiske i elver og innsjøer er mer preget av sport og konkurranse enn havfiske, så lenge man snakker om fiske i fritiden og ikke som yrke. Mens tidlig vår er tiden for havfiske, er sommeren tiden for ferskvannsfiske.

I Sør-Norge er vårvarmen allerede kommet, og i Nord-Norge er det ikke lenge igjen før man kan bytte ut isfiske med vanlig fiske! Siden sommerferien etter alt å dømme må tilbringes i hjemlandet, er tiden inne for å endelig bygge den hytta til fjells du har drømt om. Med en liten hytte til fjells eller hvor enn du liker å fiske, kan turene bli enda bedre.

En fiskerhytte kan værer enkel, billig og spartansk, eller stor og komfortabel. I alle tilfeller bør hytta være billig og miljøvennlig i drift. Ren strøm kan skaffes gjennom https://tibber.com/no/ som også tilbyr tjenester innen solcellepanel. Hvilken stil du ønsker at hytte skal være i, kommer bare an på egne ønsker, budsjett, og om du kommer til å bruke den sammen med partner og barn, alene, eller med venner som deler din interesse. Å bygge hytta selv eller i fellesskap, er i seg selv et givende prosjekt. Det krever en del kompetanse, men med god nok tid kan alt læres.